Muzică pentru botez

Evenimentul va fi fun și prețios, așa cum e cel mic. Și pentru că va fi momentul vostru special în trei, o să avem noi grijă să fie de neuitat! Dă-ne un semn și hai să alegem conceptul potrivit împreună!

Descoperă
Botez dj botez
Urban Events dj si mc

Concepte Urban Events

Urban DJ's

Your Urban Event

Choose your Band

Dj Botez

Dj Botez

DJ-ii Urban Events se adaptează oricărui eveniment, iar obiectivul lor este, întotdeauna, ca invitații unei petreceri să danseze și să uite de griji, să se distreze și să petreacă cât mai mult timp pe ringul de dans. Datorită experienței lor, ei știu când oaspeții au nevoie de o schimbare de ritm sau stil de muzică. Sigur că aceste principii le aplică și în cazul unui botez. DJ-ii noștri urbani știu că petrecerea de sărbătorire a micuțului proaspăt creștinat este foarte importantă pentru voi și vă oferă tot suportul lor. Hai să alegem împreună un DJ botez potrivit pentru petrecerea copilului tău!

Vreau mai multe detalii
Botezul Urban Events

Botezul Urban Events

Conceptul Your Urban Event, dezvoltat de Alexandru Iancu, se poate dovedi cel mai potrivit pentru petrecerea de botez pe care urmează să o organizezi. Varietatea artiștilor din cadrul Urban Events și viziunea managerului cu o experiență de ani de zile în industria evenimentelor vor face ca muzica de la botez și distracția invitaților să fie la un nivel înalt.

Alege să mixezi artiștii Urban Events pentru a te bucura de entertainment și de cea mai tare muzică la petrecerea de botez!

Ce pachete includ acest concept?
Formatie Botez

Formatie Botez

Presupunând că vă doriți o petrecere cu muzică live pentru botez, venim cu o mulțime de recomandări! Portofoliul Urban Events include cover banduri ce pot cânta muzica voastră preferată, banduri de muzică populară, care să îi țină pe toți invitații pe ring la hore și sârbe, dar și banduri ce pot cânta muzică grecească sau jazz. Sigur că poți opta pentru oricare dintre ele sau pentru mai multe!

Tot ce trebuie să faci este să ne scrii, iar ulterior punem toate detaliile unei petreceri de botez reușite!

În ce constau opțiunile?

Testimoniale

Aura Stanciu

Aura Stanciu

5

Cea mai buna alegere pe care o puteam face! V-am simtit cu tot sufletul langa noi. Ne-ati oferit momente si trairi inedite. Urban Events chiar este o familie si se vede ca faceti totul din pasiune pura. Multumim Alexandru Iancu pentru indrumari in primul rand, Dj George Zala, Mc Marius si Alyanna, Cover Brigitta, Folclor band: Daniel Turica, Greek 4 you si nu in ultimul rand lui Cristian Dragut. Sunteti niste oameni atat de minunati! Va multumim din suflet de o mie de ori!

Bianca Decusară

Bianca Decusară

5

Despre echipa Urban Events avem doar cuvinte de lauda!! Profesionalism, sonorizare foarte buna, muzica de calitate, artiști deosebiți; sunt o parte din cuvintele prin care pot caracteriza întreaga echipă. Alex Iancu a fost implicat din prima clipa în care am inceput sa discutăm despre eveniment, chiar și după terminarea acestuia! Recomandarea noastră este să discutați deschis cu ei, să spuneți exact ceea ce va doriți, iar ei va vor ajuta să alegeți pachetul cel mai potrivit pt evenimentul dvs. Mulțumim Dj Alexandru Iancu, Greek4u, Larisa Piroiu & Urban Folklore by Adrian Grigoraș!!

Bogdan Ripa

Bogdan Ripa

5

In primul rand vreau sa va felicit pentru tot ceea ce faceti si pentru profesionalismul de care dati dovada, iar pentru cei care cititi acest review sa stiti ca daca va doriti un eveniment raportat zilelor noastre, cu siguranta Urban Events este cea mai potrivita alegere! Nu exista cuvinte sa va pot exprima recunostinta pentru organizarea petrecerii nostre (Nunta & Botez) ? Pot sa spun doar ca a fost petrecerea la care am visat si pe care ne-am dorit-o dintotdeauna, iar asteptarile ne-au fost depasite cu mult!

Hai să vorbim

Urban Events Logo

URBAN EV OFFICIAL SRL

Str. Levantica, Nr. 26, Bucuresti

Email contact@urban-events.ro
Telefon 0766 749 703