#UrbanStory

Cine suntem

O poveste despre începuturi, sau despre cum visele devin realitate. Primul capitol urban începe cu Alex, pe vremea când era un cadru militar extrem de riguros, și se derulează rapid, până la Alex, cel de acum, entertainer și antreprenor – DJ Alexandru Iancu –, motorul din spatele Urban Events. Acesta a reușit să reunească mai mult de 50 de oameni pasionați de muzică, iar de peste 5 ani organizează cele mai energice petreceri, indiferent că sunt private sau corporate.

  • Pasiunea lui nestăvilită pentru muzică, dar și dorința de a-i face pe cei din jur să se simtă întotdeauna bine, i-au ghidat pașii lui Alex către entertainment. Aducând împreună spiritul liber și dragostea pentru muzică, organizarea impecabilă și deciziile strategice, el a făcut visul să devină realitate.

  • Cuvintele cheie care ghidează întreaga echipă Urban Events sunt gândirea orientată 100% către client, promptitudinea și deschiderea spre organizarea unui eveniment unic, de neuitat. Astfel, Urban Events este conceptul care te ajută să dansezi și să te distrezi acum, fără griji și restricții.

Visul însă nu se oprește aici, el merge mereu mai departe, cu fiecare eveniment, așa că acum e rândul tău! Create your own Urban Story!

Contactează-ne