Muzică evenimente corporate

Un team building sau un party de final de an nu are voie să fie plictisitor! Venim cu mixul perfect de music & feel pentru tine și echipa ta. Hai să ne cunoaștem!

Descoperă
Petrecere Corporate Petrecere Corporate
Eveniment corporate

Ne place divertismentul și ne place în mod deosebit să facem evenimente out of the box.Credem în inspirația și divertismentul cu factor wow. Înțelegem că la evenimentul tău divertismentul va juca un rol crucial în memorabilitatea și succesul său, motiv pentru care ne punem toată pasiunea în planificarea entertainmentului și îți oferim alegeri și idei de divertisment ce îi vor impresiona pe toți participanții.

Concepte Urban Events

Urban DJ's

Your Urban Event

Choose your Band

Urban DJs

Urban DJs

„Hey DJ, turn that music on!” E tot ce au nevoie să audă Urban DJ-ii noștri! Cu muzica prin vene și cu urechea mereu conectată la noutăți, ei se vor asigura că toată lumea se distreză! Te poți baza oricând pe recomandările și skill-urile lor!

P.S.: avem 7 DJ-i în echipă, adevărați „piloni de eveniment”, absolvenți ai celor mai cunoscute școli de profil și, cel mai important, super pasionați și dedicați! Hai să alegem DJ-ul potrivit pentru evenimentul tău!

Vreau mai multe detalii
Your Urban Event

Your Urban Event

Alexandru Iancu e motorul din spatele Urban Events, dar și promotorul celor mai reușite petreceri. Cu o abordare super personalizată și dedicare totală, evenimentele lui îmbină muzica live cu improvizația, pentru momente spectaculoase!

Dance Now, Think Later e o realitate când explozia de energie te ține mereu pe ritmul de dans și când abia aștepți să asculți următoarea melodie! Mix and match eclectic și surprinzător găsești numai în evenimentele 100% urbane, așa că Alex is your guy!

Ce pachete includ acest concept?
Alegeți formația

Alegeți formația

Știi sentimentul perfect când ești aproape de scenă la concertul preferat? Așa e și când îți alegi band-ul de la Urban Events! Însoțim muzica senzațională cu un set-up premium, sonorizare și lumini uluitoare și transformăm orice eveniment într-o experiență memorabilă!

Tot ce trebuie să faci este să alegi band-ul preferat de cover-uri, grupul muzică folclorică sau cel mai cool band grecesc! Sau pe toate trei!

În ce constau opțiunile?

Testimoniale

Madalina Sttv Ciobanu

Madalina Sttv Ciobanu

5

Nota 10 la muzica, atmosfera, interpretare. Multumim echipei, orchestrei, interpretilor, dj.ului ca au fost alaturi de noi si au dus evenimentul la superlativ: Mr. Saxi, Catalina Zoescu, dj. Alexandru Iancu, Cristina Dragan Diaconescu si Orchestra Radio. Recomandam cu incredere. Multumim si ne vedem la urmatorul eveniment!

Radu Nistor

Radu Nistor

5

Multumim pentru o petrecere de nota 10 !! O echipa super profesionista, Dj John Dice si MC Razvan Stroe au creat o atmosfera extraordinara, iar George Dice, Lady Hellene, Greek4U si Mr. Saxy au completat si ne’au incantat cu programele lor. Recomand cu incredere!

Hai să vorbim

Urban Events Logo

URBAN EV OFFICIAL SRL

Str. Levantica, Nr. 26, Bucuresti

Email contact@urban-events.ro
Telefon 0766 749 703