Dj Woody

Dj Woody

DJ

Muncește și vei reuși.

Despre

Iubesc muzica în toate formele și genurile ei. Consider ca fiecare gen muzical are o particularitate extraordinară, unică, ce poate crea o emoție puternică.

Pasiunea pentru Disc-jockey a căpătat formă pe când aveam vârsta de 16 ani și eram rezident DJ/MC al unui club din acea perioadă. La început de drum, am crezut că muzica face parte doar din plăcerile adolescenței și că nu acesta va fi drumul meu în viață. Însă, în decursul anilor ce au urmat, muzica m-a atras în lumea ei minunată, o lume din care voi face parte mult timp. Preferința mea muzicală o reprezintă cea electronică, visând să împart pupitrul, cândva, cu Tiesto.

Fac parte din Urban Events din 2013 și pot spune că toate evenimentele la care am participat m-au ajutat în dezvoltarea profesională, dar și personală. Experiența acumulată până acum ca dj la nunți, botezuri și petreceri corporate mă ajută să fiu mereu pregătit pentru o nouă petrecere urbană reușită.

Cred că orice petrecere se poate transforma într-una în care nimeni nu stă jos, la masă, și fac tot posibilul să mă asigur de acest lucru!

Clipuri

Vrei să vină la evenimentul tău? Hai să vorbim!