Dăm
€10.000
pentru
o nuntă
#altfel!

Înscrie-te

10.000 de euro. Pe bune.

Momentul tău unic merită sărbătorit pe muzica potrivită – spune-ne pe ce gen de muzică vrei să dansezi la nunta ta, iar noi îți transformăm visul în realitate!

Indiferent dacă ai în plan să faci nunta în 2024 sau în 2025, noi te ajutăm să nu faci rabat când e vorba de momentul tău de neuitat.

Pentru că împlinim 10 ani de #UrbanEvents, îți punem la dispoziție toată expertiza noastră plus 10.000 de euro, pentru ca tu să-ți faci un party wow.

Ce trebuie să faci?

Vrem să ne cunoaștem pe bune clienții cu care lucrăm, așa că tot ce trebuie să faci este să ne spui cum ar arăta o nuntă de 10.000 euro #altfel.

 • Cine ar cânta pe scenă?
 • Care ar fi melodia pe care ar dansa toți invitații?
 • Ce ai vrea să faci diferit față de ce ai văzut la alte nunți?

Descrie-ne în câteva cuvinte evenimentul tău și ajută-ne să ne imaginăm cât de fain ar fi să îl transformăm în realitate.

 • Premiul cel mare va merge la cel mai original și autentic mesaj.
Înscrie-te

Ce dăm la schimb

Punem la bătaie 10.000 de euro, în care primești:

 • Un concept de party pliat pe personalitatea ta. La Urban Events, ne-am făcut un obicei din a livra servicii de entertainment care depășesc mereu așteptările. Tocmai de aceea, activitatea noastră se întinde dincolo de propunerea unui playlist sau a unui artist celebru. Dezvoltăm concepte de entertainment, special gândite pentru evenimentul tău.
 • Scenă, lumini și efecte speciale adaptate locației și conceptului tău de nuntă.
 • MC, DJ și/sau artiștii potriviți – suntem aici să găsim mixul perfect pentru tine.
 • Consultanță pe parcursul pregătirii evenimentului.

Ce mai trebuie să știi?

Concursul se desfășoară în perioada 02 Octombrie - 15 Decembrie 2023 și este destinat cetățenilor români, cu vârsta de peste 18 ani.

Aici găsești regulamentul concursului.

Anunțarea câștigătorului se va face în data de 31 ianuarie 2024 pe pagina noastră de Facebook.

Înscrie-te la concurs

  Despre noi

  De mai bine de 10 ani, organizăm evenimente #altfel pentru clienții noștri care aleg să iasă din tipare și să creeze petreceri memorabile. Suntem aici să găsim cele mai bune soluții de muzică, scenă și lumini – toate pliate pe personalitatea ta și a evenimentului pe care ți-l dorești.

  Ne ocupăm de fiecare detaliu, de la conturarea conceptului de entertainment și stabilirea programului, până la ultimele reglaje de sunet.

  Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență extinsă, care pun toată pasiunea în ceea ce fac. Sunt la curent cu fiecare trend, oricât de nou, știu ce mix de artiști să aleagă pentru tine și ce melodii vor chema toți invitații de la un party pe ringul de dans.

  Tot ce ai tu de făcut este să te bucuri de o seară specială – pentru că distracția ta este specialitatea noastră.

  Dacă vrei să afli mai multe despre cum lucrăm și portofoliul nostru de artiști, intră pe www.urban-events.ro.

  Δ